tiistai 7. heinäkuuta 2015

Libero Ocean Collection: Rantalomailua ja arvonta

Olen useampaan kertaan kertonut Pikkusiskon käyttävän lähes pelkästään kestovaippoja. Lomilla olen kuitenkin kokenut kestot liian haastaviksi. En jaksa käyttää koko lomaa kuskaten likavaippoja mukana tai etsien sopivaa pyykinpesupaikkaa, kaikki tutut kun eivät niitä omaan pesukoneeseensa halua. Lomilla käytetäänkin kertakäyttöisiä. Vaippahyllyllä olen kyllä ihan pulassa, niin pitkä aika edellisestä ostokerrasta on. Saimmekin Pikkusiskolle kokeiluun Liberon Ocean Collection -vaippoja, joten pääsin helpolla.


Libero tukee tänä kesänä Ruotsissa Lysekilissä sijaitsevaa Havets Husia joka toimii taistellakseen luonnon monimuotoisuuden sekä elävän meren puolesta. Pohjanmeren uhanalaiset eläimet kaipaavat apua ja Havets Hus rakentaa niille kerätyillä varoilla kasvatusaltaita.Keräykseen voi osallistua ostamalla Libero Ocean Collection- vaippoja tai katsomalla kampanjavideon.


 Me olemme kyllä todella rantaihmisiä. Ihan kotimme lähellä on ihana uimaranta joen varrella ja vain parin kilometrin päässä meri ja Nallikarin dyynit. Lämpimillä ilmoilla meidät löytääkin takuuvarmasti jommasta kummasta. Ympäristö ja sen suojelu on meille myös tärkeä asia ja lapsetkin tietävät, että sitä pitää suojella ja kunnioittaa. Veteen ei heitetä mitään, rannan kalanpoikasia ei saa kiusata ja kaikki mitä on rannalle tuonut, täytyy myös viedä pois.


Libero Ocean Collection vaipoista saatavilla keräilykoodeilla voit kerätä itsellesi hauskan kylpyviitan. Sen voita myös voittaa Instagram-kilpailussani. Kuvaa kesän paras hetki veden äärellä ja liitä kuvaan #LiberoMeri2015 sekä @meidanpieniryyni ja jaa instagramtililläsi. Hauskimman kuvan jakaneen palkitsen omalla kylpyviitalla. Jaa kuvasi viimeistään maanantaina 13.7.Yhteistyössä:
jaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...