maanantai 13. heinäkuuta 2015

Sattuu ja tapahtuu

Ensimmäinen lomaviikko takana ja toinen aloitettu. Ei ihan putkeen ole mennyt.


Ensin hajosi pyykkikone pilaten koneellisen pyykkiä mukanaan. Samana iltana katkesi sähköt koko talosta niin että seuraavanakin päivänä vielä selviteltiin missä vika. Pimeä vessa ja pikkukakkosen puute oli lapsille kova paikka (no oli äidillekin). Pikana tilattu pesukone ei koskaan saapunut nettikauppavirheen vuoksi. Hurjan soittelurumban jälkeen saimme viikonloppuna uuden koneen ja ehdin saada puhdasta lapsille tämän viikkoiselle reissulle mukaan.


Tänä aamuna hyvissä ajoin startattiin kohti Helsinkiä. Pari kilometriä myöhemmin auto ilmoitti moottoriviasta ja päädyimme paikalliselle korjaamolle aamukahville. Onneksemme auto otettiin heti huoltoon ja vika oli sen verran pieni niin että se pystyttiin korjaamaan heti ja saatoimme jatkaa matkaa. Viidessä tunnissa olemme edenneet 180 km.


Matka jatkuu, mutta jotenkin minulla on sellainen kutina ettei tässä ollut vielä kaikki. Pakkasin mukaan paketin laastaria ja miehellä on vakuutusyhtiön numero tallennettuna puhelimeen. V nappasi korjaamolta vielä hinausliikkeen käyntikortin mukaan kaiken varalta. Toimikoon ne onnenamulentteina. Ja jos ei toimi, lomalta töihin paluu tuntuu varmaan tosi mukavalta :)

13. Päivä, vaikkei perjantai olekaan...

 P.s. Vielä tänään ehtii osallistua Libero- kilpailuun! Ohjeet täällä


1 kommentti:

  1. Voi jopa teilä osas vastustaa mut onneksi pääsitte viimein matkaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...