perjantai 21. elokuuta 2015

#husband


Pakkohan minunkin on blogeissa jo jonkin aikaa kirtäneeseen #boyfriend / # husband -haasteeseen vastata. Haasteen ideana on saada mies vastaamaan muutamaan vaimoa koskevaan kysymykseen ja pienen suostuttelun jälkeen niitä tulikin.

1.  Jos tyttöystäväsi katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii?
No siellähän pyörii frendit. Nykyään Sillan toinen tuotantokausi, mutta mun pitää olla mukana kun on vähän pelottava. Ennen katottiin Gilmoren tyttöjä ja Serranon perhettä mutta ne on kait tarpeeksi monta kertaa katsottu kun niistä ollaan luovuttu nyttemmin

Frendit on kuin lohturuoka. Niitä on kiva katsoa kun on kipeä tai alakuloinen tai kun vain kaipaa jotain tuttua ja turvallista. Netflixin myötä televisio on nykyään usein kiinni ja katsotaan yhdessä sarjoja, eikä vain siksi että minua pelottaa.


2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa?
Riippuu vähän salaatista, joko balsamicoa, oliiviöljyä, sinappikastiketta. 

Nimenomaan, riippuu ihan salaatista.

3. Mikä on hänen inhokkiruoka?
Aika kaikkiruokainen hän on. Enää en kyllä tarjoile mitään mikä sisältää minkäänlaista grillimaustetta. Valkosipulin määrää lisään määrätietoisesti, samoin chiliä

En tajua kuka voi tykätä grilli- tai barbequemausteista. Ne maistuu niin esanssisilta. 

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?

Ruoaksi varmasti jotain kasvisherkkua tai kalaa. Talon punaviini saattaa upota myös. Drinkkejä hän ei juuri juo mutta joku mansikkadrinkki varmasti uppoaa

Joo, en edes muista milloin olisin tilannut lihaa ravintolassa. Drinkkejä en tosiaan juo ja alkoholia ylipäätään aika harvoin, mutta viinistä tykkään.5. Mikä on hänen kengänkoko?
Epäilen ja muistelen että 37

oikein epäilty

6. Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi?
Muumimukia ja lankakeriä. Kankaat saattaa myös kiehtoa

Muumimukeja??? Siis minähän olen jo pidemmän aikaa antanut ne lasten käyttöön, myös ne stockmann ja muut "harrvinaisuudet", josko niitä pääsisi pikkuhiljaa eroon. Langat sen sijaan osuu. Lankakaupat on ihania!

7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?
Ennen tämä oli suklaa. Nyttemmin hankala sanoa mutta avokado varmaan menisi aika kauan.

Olen onnistunut pääsemään maenhimosta eroon, oikeastaan ihan vahingossa. Ennen meni levy illassa, nyt en syö edes joka viikko. Avokadoja sen sijaan voisin syödä päivittäin. Nam! 

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?
Tavatessamme hän kuunteli PMMP:tä ja Apulantaa. Nykyään radion tarjonta tuntuu riittävän. YleX vaihtunut Bassoon viimeisen vuoden aikana.

Olen kasvanut PMMP:n Miran ja Paulan rinnalla aikuiseksi. A on saman ikäinen kuin heidän esikoisensa ja muutenkin heidän sanoitustensa teemat ovat osuneet usein niin nappiin omaan elämään. Kasvua tytöstä naiseksi, puolisoksi ja äidiksi mutta kuitenkin itsenäiseksi.

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?
Tyttöleffat. Ne sellaiset jotka joko osaa ulkoa tai tietää ensimmäisen vartin jälkeen, kuinka tulee käymään. Leffat joissa onnellinen loppu. 

No ei nyt sentään. Tykkään monenlaisista elokuvista, mutta välillä pitää katsoa myös hömppää leffaseuran nurinoista huolimatta.

10. Minkä väriset silmät hänellä on?
Ööh.. Harmaahkot. Ehkä vähän vihertävät. 

Siniharmaat...

11. Kuka on hänen paras ystävä?
Toivoisin että minä. Elinasta tullu läheinen viimevuosina. 

Olet sinä :) On kurjaa miten moni ystävä on erilaisen elämäntilanteen sekä muuttojen vuoksi kadonnut taka-alalle. Toisaalta lasten myötä olen saanut paljon uusia ystäviä. Elina on kyllä todella tärkeä, sellainen luottotyyppi. Toinen jonka haluan mainita on Lotta. Tänä keväänä on istuttu monta kertaa terapiakahvilla. Kännykässäni on kaksi naisryhmää joihin voi aina luottaa, toinen on avautumisryhmä ja toinen on tällä hetkellä nimeltään hiljaiset siteet. Vaikka aina ei ole aikaa nähdä, tuntuu että ystävä ja tukija on aina vieressä. Olette tosi tärkeitä!


12. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?
Tupakoin. 


En tykkää, mutta yritän sietää ja pitää suuni. Kai sitä voisi pahempiakin tapoja olla. 13. Missä hän on syntynyt?
RollossaJep

14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?
Marenkipohja, kermavaahtoa, mansikkaa ja kinuskikastiketta. Siitä minä ainakin pitäisin. Toinen, hänelle mieluisampi olisi juustokakku tai porkkanakakkuOliko tuo vinkki lähestyvää syntymäpäivääsi ajatellen? ;)

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja? 
Ompelemisen, neulomisen, blogin. Parhaimmillaan jopa kaikkia yhtä aikaa

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?
Kirjalliset taidot ovat vahvoja. Arvostan miten hyvin hän osaa kirjoittaa. Ompeleminen ja neulominen luonnistuu hyvin. Ja pakkaaminen. 

Meidän perheessä ei siis pakata kovin hyvin, kuten tästäkin postauksesta voi päätellä :D


17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?
Vaikea. Avokadopasta kait sitten

Eihän se ole mitenkään outoa? No joo, kyllähän se mielipiteitä jakaa.

18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?
Kännykkää, muistikirjaa ja avaimia

Paperisesta kalenterista olen jo luopunut, mutta muistikirja kulkee yhä mukana.

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?
Se kun minä olen hiljaa väsyneenä, kun lapset riehuvat, kun ihmiset ovat ajattelemattomia ääliöitäSinulla on ärsyttävä tapa olla hiljaa myös kun olet ärsyynyt, surullinen tai vihainen, joten aina kun olet hiljainen tulee epämielyttävä olo. Miksei voi sanoa mikä on? Tulee ahdistunut olo kun näkee että jokin on, muttei tiedä onko kyse miten suuresta asiasta. Mutta kai se on vastapaino minun avautumisilleni ja ylianalysoinnille.

20. Entäs piristymään?
Kahvi ja hymyJoo, aika helpolla. On myös ihanaa saada kesken työpäivän pusuhymiöllä varustettu viesti ja ihanaa, että niitä tulee useita kertoja viikossa.

21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?
En mä osaa sanoa. Nelson MandelaaHmm, ei huono valinta. En ole mikään fanittajatyyppi, mutta Mandela on kyllä inspiroiva persoona.

22. Millainen hän on vaimona?
Ymmärtäväinen (minun kanssa ehkä täytyy), luotettava, huolehtiva, mukavaa seuraa, lämmin, osallistuva, jämpti, :)23. Milloin hän tapasi vanhempasi?
Ensimmäisen kerran kun käytiin lapsuuden kotonani. Ei tuollaisia voi muistaa. En minäkään ihan tarkkaan muista kävimmekö Savonlinnassa vai kävivätkö isäsi ja sisaresi ensin Mikkelissä. Jälkipuheet kyllä muistan.

24. Mikä on hänen uusin villityksensä?
Dc-fixJoo tosi uusi, ensimmäinen rulla ostettiin ensimmäiseen yhteiseen kotiin lähes kymmenen vuotta sitten kun päällystettiin laatikostosi :D

25. Millainen on hänen kotilook?
Rento. Ei kylläkään onneksi vedä lökäriverkkareita ja vanhaa t-paitaa päällensä vaan on suht siisti silti. Niin, ja tukka oli ennen nutturalla pään päällä mutta kampaaja vei sen mahdollisuuden pois toissa viikolla kait. 

En tajua kotivaatteita. En voi sietää niitä sohvan tai sängyn reunalla lojuvia melkein puhtaita vaatteita, enkä jaksa muutenkaan vaihtaa kotiin tullessa vaatteita, elleivät ne ole oikeasti likaiset. Eri asia jos töissä tarvisi jotain työasua tai jakkupukua. Olen farkkutyttö, kotona ja muuallakin.Kuvista vastasi ansiokkaasti A koko seitsemänvuotiaan suurella intohimolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...