keskiviikko 26. elokuuta 2015

Liebster awardSain Missä onni on -blogin Iidalta tunnustuksen ja joukon kysymyksiä. Kiitoksia kovasti!

1. Mikä on ollut tämän kesän kohokohta?

En ehkä osaa nimetä mitään yhtä tiettyä, on ollut niin monta kivaa juttua. Olemme viettäneet lomaa ympäri Suomen tavaten kaikkia rakkaita ihmisiä joita muuten näkee niin harvoin. Blogiringin kesäjuhlat olivat kyllä kesän parhaat bileet. Toisaalta pyöräretken jälkeinen me tehtiin se- olo on kannatellut pitkään.

2. Pepsi vai Coca Cola?

Me ei osteta koskaan limpparia kotiin, ainoastaan automatkoilla tulee ostettua pikkupulloja ja silloin valitaan sen perusteella mitä huoltoaseman kaapista löytyy.

3. Kuinka monta kertaa olet muuttanut elämäsi aikana?

13 kertaa. Asuin 18 vuotta samassa osoitteessa, mutta sen jälkeen osoitteet vaihtuivat tiheästi, vähintään kerran vuodessa. Nykyisessä asunnossa olemme asuneet jo kuusi vuotta, eiköhn kohta taas muuteta :)

4. Jos saisit poistaa yhden kuukauden kalenterista, minkä poistaisit?

Ensimmäisenä tuli mieleen huhtikuu. Se on yleensä märkä ja harmaa. Tykkään kaikista vuodenajoista, en oikeastaan haluaisi poistaa yhtäkään kuukautta.

5. Mikä on paras valokuvausvinkkisi?

Salamavaloja kannattaa omistaa useampi, jos haluaa kuvata sisätiloissa myös talvella. Kamera kannattaa myös välillä antaa lasten käsiin. He osaavat etsiä ihan uusia kuvakulmia ja rajauksia.

6. Kauan yhden postauksen kirjoittaminen kestää sinulla?

Riippuu ihan postauksesta. Joskus ne syntyvät kymmenessä minuutissa hetken inspiraatiosta. Jskus taas väännän viikko tolkulla kuvia ja tekstiä, ja hion pilkkuja vielä yhden päivän lisää. Muutamia aiheita odottaa luonnoksissa nytkin, kun kypsyttelen vielä aihetta ja odotan sopivaa hetkeä. Monet DIY- jutut ovat myös sellaisia, että teksti syntyy jo aiemmin, mutta kuvia otetaan pitkään eri valmistumisvaiheiden myötä.

7. Tietokoneesi hajoaa - mitä teet?

No ei ole mikään outo tilanne, valitettavasti. Meillä hajosi tietokone pari vuotta sitten. Mies kantoi työläppäriään kiltisti pyynnöstä kotiin. IPadillakin on yllättävän kätevää blogata jos ei tarvitse muokata kuvia. Joskus käytän myös omaa työkonetta johonkin viimeistely juttuun, mutta koska se seisoo kiinteästi työpaikalla, en viitsi siellä tehdä postauksia. Eli kyllä niitä varakoneita aina löytyy.

8. Luetko lehtiä? Jos kyllä, niin mitä lehtiä ja jos et, niin mitä haluaisit lukea?

Tilaan paria sisustuslehteä ja lisäksi ostain usein paria ruotsalaista sisustuslehteä. Käyn suunnilleen kerran viikossa lounaalla kahvilassa, missä on hyvä valikoima muotilehtiä. Imagen tilausta olemme kypsytelleet pidemmän aikaa, mutta se on tosi kallis.

9. Milloin kävit viimeksi kirjastossa?

Tiistaina. Käymme paljon kirjastoissa, vähintään kerran kuussa. Kirjastot on ihan mahtavia paikkoja kun saa ilmaiseksi lainata niin paljon kuin jaksaa kantaa.

10. Mistä ruoasta et pitänyt lapsena, mutta olet myöhemmin oppinut pitämään?

Äkkiseltään ei kyllä tule mitään mieleen. Olen aina ollut melkoisen kaikkiruokainen ja ne harvat ruoka-aineet joista en lapsena pitänyt eivät maistu edelleenkään. Valkosipuli on inhokki yhä, tosin olen oppinut tykkäämään siitä mausteena ja hyvin piilotettuna. Ne kokonaiset kynnet tai edes palaset on ällöttäviä.

ja lopuksi vielä kysymys, jonka ystäväni heitti ilmoille tällä viikolla. En vieläkään tiedä omaa vastaustani, joten heitän pallon teille; 
11. Mistä omasta saavutuksestasi olet eniten ylpeä?

Minulta kysyttiin työhaastattelussa mikä on suurin saavutukseni ja rajattiin vielä etten saa mainita lapsiani. Vastasin sen liittyvän harrastuksiini, siihen kuinka olen saanut olla mukana nuorempana useammassa tanssinäytelmässä ja musikaalissa, sekä aikuisenakin kilapilemassa. Olen myös melkoisen yleä tästä blogista. Se ei ole täydellinen, mutta sen avaaminen tuo minulle joka kerta hyvän mielen. 

Ideana on haastaa mukaan 11 muuta blogia, mutta pikaisella selauksella lempiblogeistani, tämä on jo kiertänyt melkoisen hyvin, niin että annan vapauden napata haasteen teille kaikille vastata samihin kysymyksiin kuin minäkin. Vinkatkaa kommenttilootaani kun vastaatte. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...