sunnuntai 9. elokuuta 2015

Lindex AW15


Monessa blogissa onkin jo hehkutettu Lindexin syksyn back to school- uutuuksia. Minä sen sijaan suuntasin baby-osastolle ja löysin Pikkusiskolle ihanan pehmeitä collegepaitoja.


Lindex on mielestäni kohottanut imagoaan kovasti parin viime vuoden aikana. Selkeitä kuoseja ja hillittyjä värejä niiden entisten riemunkirjavien nallevaatteiden sijaan. Laatukin on ollut pääasiassa hyvää. Tykkään myös näiden kahden hiukan poikkeavasta leikkauksesta. 


Hitti vai huti? Minkälaisia kokemuksia teillä on Lindexin vaatteista?

6 kommenttia:

 1. Meidän vauvanvaatteista leijonanosa on ollut kirppiskampetta, ja erityisesti siinä kategoriassa Lindex on loistanut! Ei ole venynyt, ei vanunut, ei nyppyyntynyt ollenkaan siihen tahtiin kuin moni muu vaate. Ketjuvaate tai ei, ympäristö ainakin kiittää aina kun se kestää useamman käyttäjän verran :) Tosi makeen näköisiä muuten noi postaamasi uudet paidat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparille varmasti päätyykin ne parhaat yksilöt. Kaupasta ostetuista on vähän vaihtelevia kokemuksia mitta hyviä käytettyjä on meilläkin ollut.

   Poista
 2. Mulla on hyviä ja huonoja kokemuksia lindeksistä. 100% puuvillatrikoiset vauvan potkarit ainaki reikiinty ja muuttui pellinkoviksi pesussa, mutta sitten taas leggarit on kestäneet yhdeltä toiselle ihan moitteettomana (jos vertaa vaikka poppiin). Pitkästä aikaa olen kans pistänyt merkille kivat kuosit lindeksillä tosiaan niiden bamse-vaatteiden sijaan. (vai oliko ne kappahlilla?) mutta tiiät kumminkin mitä tarkoitan. Kiva kun Lindex on muuttanut tyyliä parempaan päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelevia on meidänkin kokemukset. Osa kestää useammallakin lapsella, osa taas ei edes yhden lapsen käyttöikää. Pahin värjäsi itse itsensä käyttöönottopesussa, tosin reklamaatio kyllä hoidettiin mallikkaasti ja siksi olen sen jälkeenkin ostanut. Ne bamset ei minuakaan kiinnosta mutta kiva kun nyt on erilaista.

   Poista
 3. Kun ennen pyrähdin Lindexin ohi kauppakeskuksessa, astun nykyään liikkeeseen sisään. Yleensä sieltä tarttuu nykyään aina joitain lastenvaatteita mukaan. Olen itse ollut tähän mennessä todella tyytyväinen Lindexin lastenvaatteiden laatuun! Thumbs up :)

  VastaaPoista
 4. Nää on ihania! :) Olen itse myös tykästynyt Lindexin lastenvaatteisiin kuosien ja värien puolesta. Käyttökokemuksia ei luonnollisesti ole ainakaan vielä. Mutta kyllä vaan ne miellyttävät silmää - voittavat mennen tullen hm:n rätit.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...