perjantai 7. elokuuta 2015

Pieni kesäkioski


 Taannoisen pesukoneen hajoamisen myötä kotiin ilmestyi suuren suuri pahvilaatikko joka suorastaan vaati askartelemaan jotain. Ihan liian harvoin näitä onkin saatavilla. Tällä kertaa laatikosta muotoutui kioski. Esteettisyyteen en jaksanut panostaa kovinkaan paljoa, vähän tussia ja valmis leikkeihin. Leikkijät eivät malttaneet odottaa pidempään.


Leikkiruokavaraston herkut kannettiin parvekkeelle myyntiin ja A kirjoitti hinnaston. arjolla on kesäisiä herkkuja.


Seuraavaksi täytyy askarrella leikkirahoja, nyt mentiin legopalikoilla ja leluruuveilla, ne kun sattuivat ensimmäisenä käteen. Ihmeen pitkään tuo kaksikko jaksoikin leikkiä vuorotellen myyjää ja ostajaa sovussa, vaikka rahasummien laskeminen olikin välillä hyvin mielikuvituksekasta ja valuutan arvo heitteli.
 

Pikkusisko halusi mukaan leikkiin ja siitähän härdelli alkoi. Jostain syystä isommat eivät hyväksyneet tuttia maksuksi kokonaisesta kakusta. Pikkusisko suuttui ja varasti mansikan. Isommat käskivät hänet takaisin ja mansikka saatiin takaisin myyntilaatikkoon. Kuin kostoksi tuo nakuilija pissasi kioskin eteen ja katosi kassakone kainalossaan piiloon. Meininki alkoi muistuttaa lähisnägäriä perjantai-iltana.


Miksi minusta tuntuu että tuon kolmikon leikit päättyvät aina johonkin kaaokseen. Hauskaa heillä oli, vielä kioskiryöstön jälkeenkin, ja nauratti kyllä aikuisiakin. Viime viikon rauha ja hiljaisuus on tiessään. Taas mennään :D

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...