perjantai 11. syyskuuta 2015

Lastenjuhlille ideointia

Viikonloppuna juhlimme V:n ja Pikkusiskon syntymäpäiviä. Koska molempien juhliin kutsuttaisiin samat ihmiset ja syksyn viikonloput ovat muutenkin kiireisiä, päätimme yhdistää juhlat. Molempien syntymäpäivät ovat oikeasti kuukausien vaihteissa, joten puolivälissä syyskuuta tuntui loogiselta juhla-ajankohdalta. Yksi parhaita juttuja juhlissa, on niiden suunnittelu, vai mitä.


Parhaat vinkit koristeltuihin ja teemoihin etsin Pinterestistä. Meidät löytää sieltä tottakai nimellä Meidän Pieni Ryyni ja lastenjuhlille on oma taulunsa. Täytyy myöntää, että nyt kun poika on jo neljä ei sitä yhteistä teemaa ihan niin helpolla löydykään. Tai ehkä tämä on vain äidin ongelma, minun kun tekisi mieli koristaa joka paikka hempeillä pastelleilla.


Tarjoiltavien miettimiseen olen jo pidemmän aikaa hyödyntänyt Blogiringin teemasivuja. Sivuille on kerätty teemoittain blogien postauksia ja lastenjuhlille löytyy tietysti omansa. Ja jos jostain syystä ei sieltä kaikkea löydä, lisää herkkuja löytyy leivontablogien omalta sivulta. Niin helppoa, kun ei tarvitse edes tietää hakusanoja, siellä ne ovat kaikki viimeiset trendit ja ihanimmat ikiklassikot.

Rehellisyyden nimissä tänä vuonna koitetaan mennä sieltä missä aita on matalin. Samana päivänä pari tuntia ennen juhlia asunnossamme on näyttö, joten koristeluja ei voi aloittaa etukäteen ja valitettavasti leivontakin taitaa jäädä viime tippaan. Tämä suunnittelu ja fiilistely on kuitenkin minulle osa juhlia, eikä haittaa vaikkei kaikkea ihanaa saisikaan toteutettua. Jotain kuitenkin.3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...