perjantai 30. lokakuuta 2015

Halloween DIY: Lepakkokuningattaren puku

 Ekaluokkalaisella on koulussa naamiaiset ja illalla myös koulukaverin luona on Halloweenjuhlat. Viime viikonloppuna tyttö pyysi minua ompelemaan lepakkokuningattaren puvun.  Huomasin ottavani tästä melkoisesti paineita. Se että ekaluokkalainen nimenomaan pyytää minua tekemään, eikä vain ostamaan kaupasta, tuntui arvostuksen osoitukselta. Olen hänelle edelleen äiti joka pystyy rajoituksetta mihin vain.


Aikaa ei lopulta ollut kuin kaksi iltaa luomuksen toteuttamiseen, joten pikatikeillä mentiin, mutta kiva siitä tuli. Mekko on joustocollegea ja siipiin ja etukoristeeseen käytetty kultaneulos löytyi mummon tilkkulaatikosta. Olin ajatellut että nuo koristeet voisi purkaa myöhemmin pois, niin että mekkoa voisi käyttää ihan arkivaatteena, mutta ehkä en raskikaan.


Hammasten kiristelystä huolimatta tätä oli kyllä hauska tehdä. Roolivaatteiden kanssa saa laittaa mielikuvituksen todella liikkeelle. Aikaa ne tosin vaativat runsaasti, kaksi iltaa on ihan liian lyhyt aika.


Asusteeksi löytyi viime vuonna jo hankitut Lindexin lepakkosukikset ja H&M:n lepakkopinnit. Tyttö oli silminnähden ilahtunut puvustaan. Minä jään odottamaan pukukilpailun voittoa ;)

p.s. Pahoittelen suttuisia kuvia, aamuseitsemältä oli vielä ihan pimeää

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava puku! Olet taitava :) Ja parhaat puvut on aina ne, mitkä on itse tehty. Kaupasta saa sitä huonolaatuista tusinatavaraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En edes katsellut kauppojen valikoimia, kun aiemmin ainakin ne ovat olleet tekokuituisia ja revenneet saumoista jo ekakäytöllä. Koko viikonloppu on puvussa leikitty ja pikkuvlikin keksi kärttää omaa, joten tästä tuli kyllä superhyvä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...