perjantai 2. lokakuuta 2015

Kiitollinen tänään

Viime aikoina joka puolelta on tulvinut vain huonoja uutisia. Lööpeissä ovat pakolaiset, leikkaukset, lakkoja, vakavia liikenneonnettomuuksia ynnä muuta. Sääkin on syksyisen sateinen ja apea. Oma mieliala laskee samassa suhteessa.

Vastaiskuna syysmasennukselle olemme suunnilleen viikon verran kaveriporukalla jakaneet asioita joista olemme olleet kyseisenä päivänä erityisen kiitollisena. Alku oli vaikea, mutta ennen pitkään niitä kiitollisuudenaiheita ei tarvinnut edes kauaa miettiä. Joka päivä tapahtuu jotain mukavaa, kun kiinnittää vain siihen huomionsa, yleensä kun mieleen jää helpommin ne negatiiviset asiat. Eikä niiden tarvitse edes olla mitään isoja asioita. Pienistä, arkisistakin asioista voi ja kannattaa olla kiitollinen

Tänään olen ollut kiitollinen.

- siitä että on perjantai ja koko ihana viikonloppu on vielä edessä
- työkaverin tuomasta täytekakusta aamun kahville. Piristi koko käytävän tunnelmaa koko aamupäiväksi 
- pyöräliikkeen asiakaspalvelusta. Polkupyöräni huollettiin samoin tein sillä aikaa kun katselin lapselle sopivaa lamppua pyörään toisen myyjän kanssa. Ja vielä jäi aikaa käydä lounallakin ruokatunnilla.
- miehestä joka toi minut autolla töihin ja lapset päiväkotiin niin, ettemme kastuneet sateessa
- Ystävistä, jotka muistavat minun kaivanneen jotain ja viikkojen päästä linkittävät sopivan tarjouksen tarvitsemastani tuotteesta.

Mistä ovat olleet tänään kiitollisia Henna ja Miia? Haastan teidät pohtimaan omat kiitollisuudenaiheet. Mistä tuli hyvä mieli juuri tänään? Ja laittakaa haastetta myös eteenpäin seuraaville kahdelle.
1 kommentti:

  1. Kiitollisuus on tärkeää - välillä pitäisi kyllä muistaa keskittyä enemmän positiivisiin asioihin <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...