torstai 15. lokakuuta 2015

Rataspohdinnan päätös - Bugaboo Cameleon Neon

Vieläkö muistatte kesäiset rataspohdintani? Tuplarattaamme herätti runsaasti kiinnostusta ja ne menivätkin kaupaksi ennen kuin ehdin niitä edes varsinnaisesti laittaa myyntiin. Vinkkejä ja ehdotuksia uusiksi tuli myös runsaasti ja joku kysyikin mihin olemme päätyneet. No näihin:


Bugaboo Cameleon 3 Neon. Postauksen jälkeen yhteyttä otti myös kaveri, että hänellä olisi meille juuri spivat rattaat tarjolla. Nämähän eivät olleet minulla edes mietinnässä postauksessa, mutta muistan ihastelleeni näitä V:n ollessa vauva. Vähän googletusta, keskustelua fb- ryhmässä, kiertelyä vaunukaupoissa, sekä yhden samanlaisia rattaita työnnelleen äidin pysäyttäminen puistossa kokemusten vaihtoa varten ja totesin, että nämä ne ovat. 


Neon on erikoismalli, jossa on neonoranssit vanteet ja tummansiniset kankaat. Kuomu oli sen verran haalistunut, että päätin tilata uuden ja kun tummansinistä ei tähän hätään löytynyt, päädyin off-white väriin. Jos jollain sattuu ylimääräisenä löytymään tummansininen, kannattaa vinkata. Bugaboon rattaissa on se hienous, että niitä voi tuunata mieleisikseen loputtomasti vaihtamalla kuomun ja istuimen kankaita sekä muita varusteita. Talveksi pohdin istuinpehmustetta sekä työntöaisan pehmusteita, ehkä.


Pikkusisko ihastui rattaisiin myös ja kun V kulkee lähes kaikki matkat pyörällään, on tyttö saanutkin kulkea kyydissä paljon. Pienistä eturenkaista huolimatta Bugaboo Cameleonit kulkevat tosi nätisti hankalammassakin maastossa, niin rikkonaisella asvaltilla, mukulakivillä kuin poluillakin. Talvinen loska kyllä hieman mietityttää, mutta varasuunnitelmana on hankkia talvirenkaat varaosana.


Googletuksen perustella eniten epäilytti miten rattaissa voi nukkua. Moni sanoi ettei kuppi-istuimessa saa isompi lapsi hyvää nukkuma-asentoa. Todistettavasti sekään ei ole ongelma ainakaan meidän lapselle. 


Toinen mistä moni varoitteli, on tavarakorin pienuus. Onhan se toki pienempi kuin entisissä tuplarattaissa ja opettelua on myös sen pussimaisuudessa, mutta hyvin mahtui muutaman päivän ruokaostokset kyytiin.

Miehen mielestä paras puoli on kasauksen helppous ja pieneen tilaan meno. Hän kun hakee lapset päiväkodista autolla, on se kyllä mukavaa kun rattaat eivät vie koko peräkonttia ja nuo ovat niin kevyet nostaa kyytiin.

Paljon han Bugaboon rattaita katukuvassa näkyykin, myös täällä Oulussa, mutta en ihmettele yhtään. On nämä niin näppärät <3 p="">

1 kommentti:

  1. Näyttää kätsyiltä! Mäkin näkisin näin että just isompi lapsi sais oikein hyvinkin otettua päikyt noissa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...