sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Toppatakkiviidakossa

Facebook muistutteli tänään viiden vuoden takaisesta päivityksestä kuinka ostin lapselle aivan liian suuria talvivaatteita odottamaan seuraavaa talvea. Mitään en ole oppinut, tein sen taas.

Didrickson, Kappahl

A:n talvitakki alkaa olla todella nafti. Ehkä sillä jouluun asti pärjätään, mutta ei missään tapauksessa koko talvea. Eipä sillä, samainen takki on ollut jo kaksi talvea käytössä. Viime keväänä ennakoin ja tilasin lapselle ihanan Popupshopin takin. Valitettavasti se on edelleen aivan valtavan suuri. Mitoitus on sellainen, että pahoin pelkään ettei kyseinen takki ole koskaan sopiva. Ei kun etsimään uusia.

Molo Kids

Ekaluokkalaiselle ei haalari kelpaa eää missään tilanteessa, joten tarve on takille joka toimii joka säällä, niin rinteessä, välitunnilla kuin pyöräillessä. Ulkonäkökin alkaa olla tytölle jo tosi tärkeä ja toki äidillekin. Keräsinkin siis nettikaupoista valikoiman äidin silmää miellyttävistä takeista. 

Po.p, Mini Rodini
 Hyvillä vedenpitävyysarvoilla löytyy laaja valikoima takkeja. Mukavaa että niitä löytyy myös edullisemmilta merkeiltä. Karvaeunus hupussa toisi hyvän lisän tuulensuojaavuuteen, mutta vesikeleillä, kuten viime talvena, se ei ole niin miellyttävä. Ihanaa että värivaihtoja löytyy paljon, ei siis pelkkää mustaa ja beigeä. Koska tämä äiti, eikä kyllä tyttökään, innostu pinkeistä ja oransseista, nuo hillityt mintut, viinipunaiset ja liilat miellyttää kovasti silmää.

Bobo Choses, Mini Rodini
 Valikoimaa siis on, ongelmaksi muodostuukin mioitus. Ettei kävisi samalla tavoin kuin kevään ostoksen kanssa, pitäisi näistä mahdollisimman monta päästä myös sovittamaan. En jaksa nettikauppojen palautusrumbaa, joten kauppakierrokselle on suunnatava. Onneksi tarkoitus on piipahtaa syyslomalla pääkaupunkiseudunkin liikkeisiin. Mielellään kuitenkin kuulisin teiltä suosityksia. Mitkä oat teidän suosikkimerkkejä? Mitä suosittelette hoikalle, pitkäraajaiselle lapselle? Mikä kestäisi vielä toisellekin lapselle?
Zara, Cos
Vaikka joka sään ja tilanteen takkia etsitäänkin, en voinut olla ottamatta mukaan näitä kahta villakangastakkia. Todella suloisia!

P.s. Myös toppahousut kävivät pieniksi, eikä viimevuonna loistaviksi todettuja Ebben housuja tänä vuonna saakkaa. Millä merkillä olisi kapeimmat, siis oikeasti superkapeat toppahousut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...