maanantai 16. marraskuuta 2015

Joulukoukussa - 3M CommandMeille tuli joulu tänä vuonna ajoissa. Sain testattavaksi 3M Command- sisustuskoukkuja ja kaivoin varastosta joulukoristeet esiin. Yleensä meillä on tähti ikkunassa ja pari valoköynnöstä jossain kulhossa. Muutaman viikon vuoksi ei viitsi ruuvata koukkuja tai iskeä nauloja seinään, kun ne loput 11 kuukautta näkyvät rumasti tyhjinä. 3M Command- koukut ovat kirkasta läpinäkyvää muovia ja ne kiinnitetään yhtälailla kirkkaalla ja näkymättömällä teipillä. Mikä parasta, ne saa jälkiä jättämättä irti käytön jälkeen (tuli testattua!). Kun kerrankin voi lätkiä koukkuja huoletta seinille, tottahan toki kokeilin valoketjukuusta. Napattiin samalla muutama joulukorttikuva, kerrankin ajoissa ja ilman hoppua.


En juurikaan välitä koriste-esineistä ja muutenkin suosin ennemmin kauniita käyttöesineitä tai kokonaan tyhjää pintaa. Jouluna kuitenkin innostun ripottelemaan koristeita ja tekemään asetelmia. Valoköynnöksillä saa ihanaa tunnelmaa aikaan ja ripustin niitä jopa eteiseen. 


Jouluna saa esillä olla turhempiakin juttuja. Hauskimpiin asetelmiin eksyy varsinaisten joulukoristeiden lisäksi myös lasten leluja. Tähän keräsin kauneimmat joulukortit viime vuosilta, ennen kuin postista saapuu uusia.


3M Command- sarjasta löytyi sopiva koukku myös sille paperitähdelle. Ei enää verhonipsusta roikkuvaa, heiluvaa tähteä, jonka tippumista saa pelätä nipsun katketessa. Nyt ikkunan yläpuolella on siisti pieni koukku jonka voi napsaista joulun jälkeen irti. Tai ehkä laitan siihen jonkun pienen kukan roikkumaan. 


Ja mikä parasta, tekin pääsette kokeilemaan näitä! Tilaa ilmainen näyte taulu ja julistepaloista lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen 3mcommand.suomi ( at ) gmail.com. Tuotenäytteitä jaetaan kampanjan ajan niin kaukan kuin niitä riittää


Yhteistyössä 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...