sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Lunta!


Tulimme viikonlopuksi mummolaan ja täältä löytyi lunta! Oulussakin satoi viikko sitten maan valkoiseksi, mutta se suli nopeasti pois. Harmillista, että nykyään talvet ovat näin epävakaita. Lapsilla on jo mielikuva että lunta on kerrallaan vain pari päivää ja ryntäsimmekin heti ulos. 


Talvivaatteet olemme kuitenkin saaneet jo kunnolla käyttöön. A:lla on jo kolmatta talvea Mini Rodinin pandaparka ja se on kyllä ollut todella hintansa väärti. Vaikka takkia on pesty moneen kertaan, se on edelleen lämmin ja todella siisti. Takin kaveriksi hankin tälle talvelle Villervallan toppahousut. Mitoitus on mukavan kapea, vedenpitävyys on ollut hyvä ja kurakeleilläkin housut ovat pysyneet hyvässä kunnossa tällä rymyäjällä.


V:lle saimme Po.pin toppatakin. Tiedän takin olleen kovassa käytössä mutta silti se tuli meille uudenveroisena. Harmi ettei tuollaista kunnon vihreää ole juuri kaupoissa näkynyt. Tykkään väristä kovasti ja mielellään ostaisin enemmänkin. V:lle ostin kahdet toppahousut, toiset Mololta ja toiset H&M:lta. Päiväkodissa tuntuu että varahousut on oltava.


Pikkusiskolle hankin Molon ihanan kukkahaalarin. Väri on loistava näihin vaihteleviin säihin, ei näy kura. Tyttö on itsekin ihastunut haalariinsa kovasti. Koko kolmikolla on kenkinä Sorelit. Ne on todettu parhaiksi niin pakkaselle kuin loskakelille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...