tiistai 10. marraskuuta 2015

Merinovillahuppari - ihan paras joululahjaidea miehelle


Isänpäivä vietettiin hyvin perinteisellä kaavalla: kahvia vuoteeseen ja lasten tekemiä kortteja. Sain jo hyvissä ajoin vinkin lahjatoiveesta, merinovillahuppari. Ulkona työskentelä mieheni on vaihtanut käytännössä kaikki turvavaatteiden alle tulevat vaatteet bambuun ja villaan. Ne hengittävät ja pitävät kylmällä ilmalla lämpimänä ja lämpimällä viileänä. Vanha uppari alkoi olla jo tiensä päässä ja mallikaan ei ollut paras mahdollinen. Viime talvena hän löysi kavereiden suosituksesta Varustelekan Särmä- hupparin. Silloin ne loppuivat kesken ennen kuin hän ehti saada omansa, mutta tälle syksyle on valmistunut uusi iso erä.


Varustelekan merinovillahupparit valmistetaan  Liettuassa ja ne ovat mulesing- vapaita. Materiaali on 79 prosenttisesti merinoilaa ja lisäksi hieman viskoosia ja elataania. Yhdistemä mahdollistaa merinovillan parhaat ominaisuudet, elastaani ja viskoosi pitävät huarin kuosissaan ja mahdollistavat rennomman pesun. Tosin villahan ei vaadi pesua, se puhdistaa itse itsenä eikä käy haisemaan. Rakennustyömaalla ei kuitenkaan aina voi välttyä tahroilta ja silloin on pestävä.


Isänpäivän alla moni pähkäili lahjaideoita, sekä omalle miehelle että isälle. Joululahjapohdinnat ovat alkamassa, joten tässä ihan huippuvinkki miehelle lahjaksi! Eikä vain ulkotyöläiselle, vaan ihan kenelle vain. 

Ja hei, milloin näitä saadaan naisille??

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...