torstai 10. joulukuuta 2015

kerrankin joulukuusi


Toissapäivänä kotiin mennessä laatikkopyöräämme oli ilmestynyt kuusi. Kuuseen oli kiinnitetty kortti jossa oli meidän nimet, joten selvästikin se oli ihan tarkoituksella sinne laitettu ja meille tarkoitettu. Tonttu sen varmaankin toi, muuta selitystä emme keksineet.


A toivoi että tänä vuonna olisimme kotona, jotta kotiinkin voisi kuusen laittaa, joten hänelle varsinkin tämä oli tosi mieluinen yllätys. Koska yleensä emme ole joulunpyhiä kotona, ei meillä ole ollut kuusta. Joka vuosi sitä harkitsen, mutta muovikuusi ei oikein tunnu kivalta edes ajatuksena ja oikea taas kuivahtaisi yksin ollessaan. Tänäkin vuonna on samaa pohdintaa käyty ja siksi kokeilimmekin valonauhakuusta. Ei sekään silti aitoa korvaa.


Lapset ovat saaneet joka vuosi valita yhdet mieluiset joulukoristeet kaupasta ja kyllähän tuo lasten laittamalta näyttää. Värikäs sekameteli, jotenkin ihan meidän näköinen.


Kiitoksia vielä tontulle joka kuusen kävi meille tuomassa. En raskinut kertoa totuutta, koska lapsia olisi jäänyt harmittamaan, ettei nähty. Jouluna sitten.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...