perjantai 4. joulukuuta 2015

Kirjeitä joulupukille

Lapset kirjoittivat joulupukille. Olen pitäytynyt oman lapsuuteni tavassa rajata toiveet viiteen ja yllättäin se viisi onkin aika monta, niin että sain helposti ujutettua listoille lelujen lisäksi jotain hyödyllistäkin.

Aika stereotypisiä nämä lasten toiveet ovat. Iltapäiväkerhon myötä A on innostunut uudelleen Monster High- nukeistaja meikatuista eläimistä. Tyttö on kasvanut runsaasti syksyn aikana ja uusille vaatteille sekä hip hop- tunneille sopiville kengille on tarvetta. Toiveissa on myös lunta ja laskettelureissuja.
V toivoo autoja, etenkin radio-ohjattavaa autoa. Erilaiset figuurit ovat myös mieleen. Olen koittanut metsästää käytettyjä luistimia pojalle, mutta huonolla menestyksellä. Toivottavasti pukki löytäisi sopivat.

Pikkusisko ilmoitti kysyttäessä ”en halua MITÄÄN”. Tavaratalon joulupukki sai vain mulkaisun, kun taas jouluvalot herättivät suurta ihastusta. Hänelle joulu on siis vielä lähinnä kimallusta. Nuorimmaiselle onkin hankalin keksiä toiveita, isompien jäljiltä kun löytyy jo vähän kaikkea. Nukkeleikit ovat kuitenkin pop, ja nukensänky on ainakin tarkoitus piilottaa pakettiin.

Yhteisiksi lahjoiksi lapset keksivät pelejä ja kirjoja ja ne ovatkin meillä suosikkeja päivästä toiseen.

Joko teillä on kirjoitettu joulupukille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...