maanantai 1. helmikuuta 2016

Minilomalla, ihan yksin

Karkasin viikonlopuksi mini,omalle Helsinkiin ihan yksin. Tai no ei se ihan pelkkää lomaa ollut, sillä torstain ja perjantain olin töihin liittyvässä tapahtumassa, eikä ne ihan kevyitä päiviä olleet. Reilun kokoinen huone vain itselle sekä hotelliaamiaiset tekivät työreissusta luksusta. Jo se että saa herätä rauhassa ilman kiirehtimistä päiväkotiin ja syödä aikuisten kesken on kuin lomaa.


Tapahtumaan kuului myös ihana illallinen, niitäkään ei turhan usein ole.Töiden jälkeen jättäydyin vielä pariksi päiväksi Helsinkiin tapaamaan veljeäni ja ystävääni. Pitkiä aamuja, shoppailua, ravintoloita ja kahviloita sekä yhdessäoloa, ei voisi olla parempaa. Ehdin näjdä viimeinkin Jani Leinosen näyttelyn Kiasmassa, näyttely kun päättyi sunnuntaina. Kävimme myös Heurekassa katsomassa planteeriaelokuvan Yöperhosten salattu maailma. Suosittelen! Oli todella huikea.


Olo on levännyt ja rentoutunut. Vaikka kotiin jääneitä olikin jo ikävä ja kotiin ihana palata, välillä on hyvä tehdä itsekkäitä irtiottoa arkeen ihan yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...