tiistai 19. huhtikuuta 2016

Superaamiainen


Kun muut perheelliset bloggaajat suuntasivat Lasten messuille, minä vietin viikonloppuni Rakentajamessuilla, töissä. Pientä luksusta aherrusviikonloppuuni toi kuitenkin ihana hotelliaamiainen. Pääsin maistelemaan Radisson Blun Superaamiaista muutaman muun bloggaajan kanssa ja tutustumaan muutenkin Radissonin uudistettuun konseptiin.


Aamiainen on päivän tärkein ateria ja työreissuilla erityisesti se hotelliaamiainen on kohokohta. Hedelmiä, tuoretta leipää, jogurttia, vastapuristettua tuoremehua, sekä tietysti kahvia. Vaikka silloin tällöin tulee käytyä brunssilla, en ole tullut edes ajatelleeksi, että voihan hotelliaamiaiselle mennä ihan kotikaupungissakin ilman yöpymistä.  


 Se mikä Superaamiaisesta teki nimenomaan superaamiaisen, ovat muutamat erikoisuudet joihin en ole muualla törmännyt. Ravintolassa on munakaspiste, josta saa tilata munakkaan omien toiveiden mukaisesti. Munakaspisteessä paistetaan myös pannukakkuja ja vohveleita. Kannuista löytyi useampaa lajia tuoremehuja, mutta halutessa voi mehunsa puristaa myös itse sitruksista. Ihan taatusti tuoretta! Kattauksen ja aamiaistilan esteettisyyteen oli myös panostettu. Pöydissä oli valkoiset liinat, kukkia ja ikkunoista tulvi valoa auringon paistaessa ulkona.


Herkutteluhetken jälkeen kiireinen työpäiväkään ei tuntunut niin kiireiseltä. 

4 kommenttia:

 1. Nam! Hotelliaamiainen on kyllä herkkua :)
  Täällä Suomessa ei ihan olla päästy ison maailman tasolle noissa brekuissa, mutta esim Kämpissä ja Silja linen ala carte aamiaisella on jo hyvä ote hommaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siljalla on kyllä ihana aamiainen, täältä pohjoisesta on vain turhan pitkä matka käydä kovinkaan usein. Ensi kesänä ehkä taas :)

   Poista
 2. Nami :) Tulipas vähän nälkä kuvia katsellessa.. hihii..

  VastaaPoista
 3. Tulee kyllä itsellekin uudelleen nälkä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...