maanantai 4. huhtikuuta 2016

Zaran kesäihanuuksia


Joko olette tutustuneet Zaran uuteen nettikauppaan?


Lukion jälkeen vietin vuoden Espanjassa. Kaupungin keskustassa oli kolmikerroksinen ihastuttava vaateliike. Silloin en tutustunut kuin alimpaan kerrokseen, joka myi naisten vaatteita, mutta se riitti. Kauniita ja kohtuuhintaisia vaatteita jotka pakattiin kassalla tyylikkääseen tummansiniseen paperikassiin. Myös laatu on hyvää, muutama sen aikainen toppi löytyy yhä kaapistani. Helsinginreissuilla onkin joka kerta etsitty Zaran myymälä, mutta enää ei tarvitse tyytyä niihin vierailuihin.

A:n syntymän jälkeen tutustuin myös lastenvaateosastoon. Mallistot eivät ehkä ole käytännöllisimmästä päästä ja muutama kaveri onkin valittanut vaatteiden olevan tarkoitettu lähinnä pikkuaikuisille. Ja onahn se ihan totta. Zarasta ei kurapukuja löydy, mutta kyllä sieltä mukaviakin lastenvaatteita löytyy ja joka kausi tulee hankittua kuitenkin muutama siistimpikin vaate lapsille Etenkin kengät ja mekot ovat suloisia.


Keräsin muutamia ihania vaatteita ja asusteita tytöille. Tulisipa pian kesä, nuo sandaalit ja mekot ovat todella suloisia!


Mitäs tykkäätte? Millaisia kokemuksia teillä on Zarasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...